Η εταιρεία Πέτσας Παναγιώτης ιδρύθηκε το 1978 με αντικείμενο την κατασκευή κεραμοσκεπών.

Η εταιρεία σήμερα, 2ης πλέον γενιάς, συνεχίζει τη λειτουργία της, με τον ίδιο τον Παναγιώτη και τα παιδιά του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου για οποιοδήποτε έργο, μικρό ή μεγάλο, της ανατεθεί.

Διαθέτοντας εμπειρία 40 χρόνων, έχουν κατασκευαστεί από την εταιρία μας αμέτρητες Κεραμοσκεπές, Ξύλινες Στέγες, Πάνελ Οροφής, Deck, Πέργκολες, στην ευρύτερη περιοχής της Αττικής, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και στις Αναπαλαιώσεις-Επισκευές Κεραμοσκεπών. Χάρη στο μεράκι, την εμμονή στη λεπτομέρεια και την ταχύτητα των εργασιών μας, έχουν αναπαλαιωθεί Νεοκλασικά, Εκκλησίες, αλλά και σπίτια σε αρκετά μέρη της Ελλάδας.

Με εμάς θα έχετε:

  • logoΣωστή επιλογή υλικών
  • Άψογη αισθητική
  • Ποιότητα
  • Τεχνική υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών
  • Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις
  • Πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες
  • Διαχρονικότητα
  • Συνέπεια στον προαναφερθέντα χρόνο παράδοσης

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή χώρων με ξύλινο ή συνθετικό δάπεδο για εξωτερικούς χώρους: πισίνες, κήπους, σκάλες, μαρίνες, διαδρόμους σε παραλία, καφετέριες, παγκάκια, κάγκελα,  κλπ. Κατάλληλη ξυλεία για deck είναι το Bangkirai, Iroko, Teak, Massaratuba, Ipe.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πάνελ οροφής αντί του παραδοσιακού κεραμιδιού, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Τα πάνελ οροφής έχουν ενσωματωμένη θερμομόνωση και σας προσφέρουν μια απόλυτα γρήγορη, οικονομική και οικολογική λύση.

Με αφορμή πολλών τηλεφωνημάτων, που δέχτηκα αυτές τις μέρες, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, και απεγνωσμένα μου έλεγαν ‘’βάζει νερά η στέγη μου’’ γράφω το παρακάτω άρθρο. Μέσα σε λίγες ώρες, πήγα και είδα 10 περιπτώσεις όχι απλής υγρασίας, αλλά πραγματικής καταστροφής, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Κανένα δομικό υλικό δεν μπορεί να συγκριθεί με την ζεστασιά και την αρμονία που δίνει το ξύλο, είτε χρησιμοποιείται σαν κούφωμα, είτε σε στέγες και πατώματα. Είναι ένα ζωντανό υλικό, το οποίο χρειάζεται αγάπη και μεράκι. Το ξύλο όταν το χειριστούν τα κατάλληλα χέρια και εργαλεία γίνετε έργο τέχνης.

Αυτά ακριβώς είναι τα στοιχεία πάνω στα οποία έχει θεμελιωθεί η εταιρία μας. Δείτε χαρακτηριστικά video της δουλειάς μας, για να μας γνωρίσετε καλύτερα.

Η φαντασία σας να γίνετε πράξη και το όνειρό σας πραγματικότητα!!!

 

Στην περίπτωση που δεν είναι κατάλληλα μονωμένη η στέγη σας ή επιθυμείτε να την ανακαινίσετε γιατί η θερμομονωτική στρώση είναι λεπτή, η αντικατάσταση της είναι υποχρεωτική. Η στέγη μπορεί να ανακαινιστεί, αντικαθιστώντας πλήρως την υπάρχουσα θερμομόνωση, εσωτερικά ή εξωτερικά.

 

Σε κατοικήσιμο σπίτι η θερμομόνωση στέγης μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Εξωτερική θερμομόνωση που θα χρειαστεί να ξηλωθεί η ήδη υπάρχουσα στέγη, έτσι ώστε να ακολουθήσουμε την ανάλογη διαδικασία και εσωτερική θερμομόνωση που μπαίνει ανάμεσα στα ψαλίδια της στέγης σας και τοποθετείται ψευδοροφή στα διάκενα.

 

Η αποτελεσματικότερη θερμομόνωση στέγης, μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση  εξηλασμένης ή διογκωμένης πολυστερίνης, τύπου Fibran, Dow, Neopor κ.α. Η ιδανική θερμομόνωση, επιτυγχάνεται με τη προσθήκη δυο στρώσεων θερμομόνωσης, μια κάθετη στα δοκάρια και μια ανάμεσα στις τεγίδες.

Σελίδα 1 από 5