Τεχνική Υποστήριξη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(67 ψήφοι)

Ήρθε ο καιρός για τεχνικό έλεγχο της κεραμοσκεπή σας;

Όταν υπάρχει πρόβλημα εισροής νερού στη κεραμοσκεπή σας, η επισκευή της θα πρέπει να είναι άμεση. Αν αργήσει να επισκευαστεί, μπορεί να δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες βλάβες.

Η επισκευή της όμως θα πρέπει να είναι δουλειά του ειδικού και όχι ενός τυχαίου στεγά ή μονωτή. Η στέγη είναι πολύ πιο πολύπλοκη από μια ταράτσα και για τη σωστή λειτουργία της χρειάζεται το κατάλληλο συνεργείο.

O τρόπος στεγάνωσης εξωτερικά της κεραμοσκεπής είναι ίδιος για όλους τους τύπους κεραμιδιών. Πραγματοποιείται με πρωτοποριακά ελαστομερή υλικά, που φέρουν τη σφραγίδα των κορυφαίων ελληνικών και ξένων εταιριών, ασφαλτόπανα ή αυτοκόλλητη ταινία αλουμινίου ασφαλτικής βάσης, με αντοχή σε υγρασία, νερό και την ηλιακή ακτινοβολία. Kατασκευάζεται απο ελαστομερή άσφαλτο και φέρει επικάλυψη από πολυεστερικό αλουμίνιο μεγάλης ευκαμψίας και αντοχής.

Η παραπάνω ταινία είναι ιδανική για την:

  1. επιδιόρθωση σπασμένων κεραμιδιών, 
  2. επιδιόρθωση ρωγμών στην επαφή των κεραμιδίων με το τοίχο,
  3. στεγανοποίηση των υδρορροών, σωλήνων που καταλήγουν στη στέγη,
  4. επιδιόρθωση παραθύρων στέγης.

Το κατάλληλο συνεργείο σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά, μπορούν να λύσουν και τα πιο δύσκολα προβλήματα στην επισκευή μιας προβληματικής στέγης-κεραμοσκεπής.

Είναι δουλειά για λίγους, είναι δουλειά για εμάς.

Γι' αυτό μια ετήσια επιθεώρηση στη στέγη σας έχει βαρύνουσα σημασία.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον Δωρεάν έλεγχο για:

  •       τυχόν σπασμένα ή φθαρμένα κεραμίδια
  •       καθαρισμό κεραμοσκεπής από φύλλα που καταλύουν στις υδροροές – λούκια
  •       στεγανότητας παραθύρων στέγης
  •       στεγανότητα σωλήνων εξαερισμού, καμινάδων και
  •       βάσεων ηλιακών, φωτοβολταϊκών

texnikh-ypostiriksh

 

Η επισκευή μιας στέγης που έχει πρόβλημα νερών, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με δέουσα σοβαρότητα και ριζικές λύσεις. Ειδικά όταν πρόκειται για στέγη με λούκια, καμινάδες, σωλήνες εξαερισμού, τα σημεία που θα πρέπει να εξεταστούν είναι αρκετά και χρειάζεται η κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Έχουμε αναλάβει εκατοντάδες τέτοιες περιπτώσεις και έχουμε δώσει λύσεις σε όλες.

Εγγυόμαστε την απόλυτη στεγανότητα της κεραμοσκεπής σας χωρίς προβλήματα υγρασίας εφ' όρου ζωής.

Διαβάστηκε 67254 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 14:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξύλινο δάπεδο »

Είδη Κεραμιδιών


img1

Γαλλικά κεραμίδια

Το Γαλλικό είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο για περιοχές με μεγάλο υψόμετρο καθώς το σχήμα του,οι δυο πλατειές αυλακώσεις, βοηθάει περισσότερο στην απομάκρυνση του χιονιού. Προσδίδουν εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τύπος κεραμιδιού.

img1

Ρωμαϊκά κεραμίδια

Το Ρωμαϊκό κεραμίδι μοιάζει αρκετά στο βυζαντινό και είναι κυρίαρχος τύπος στις Ελληνικές στέγες. Λειτουργικό και εύκολο στην τοποθέτηση, συνδυάζει άψογη αισθητική με μία εξαιρετική ικανότητα αποχέτευσης των όμβριων υδάτων.

img1

Βυζαντινά κεραμίδια

Τα βυζαντινά κεραμίδια διατηρούν μια κλασσική αλλά επίκαιρη και διαχρονική εμφάνιση, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή σε περιοχές που διατηρούν ένα παραδοσιακό στυλ. Είναι ιδανικά για ειδικές κατασκευές (π.χ. τρούλοι εκκλησιών) και για μέρη με μεγάλη κλίση.

img1

Τσιμεντοκεράμιδα

Κατασκευάζονται από φυσικές πρώτες ύλες, τα χρώματά τους είναι οικολογικά, δεν αλλοιώνεται, δεν απορροφούν την υγρασία και είναι ανθεκτικά στον πάγο και στις μεταβολές της θερμοκρασίας (-50 C).

img1

Πάνελ σε μορφή κεραμιδιού

Έχουν ενσωματωμένη θερμομόνωση πάχους 8cm και προσφέρουν μια απόλυτα οικολογική οροφή, σε αντίθεση με το παλιό ελενίτ που έχει αποδειχθεί άκρως επικίνδυνο και καρκινογόνο. Αποτελεί ιδανική λύση σε ανακατασκευές κτιρίων ιδικά παλαιών, που δεν έχουν την δυνατότητα για μεγάλο βάρος. Έχουν εφαρμογή σε πολύ μικρές κλίσεις.

img1

Πάνελ τραπεζοειδή

Προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με το πάνελ σε μορφή κεραμιδιού, με τη διαφορά στο σχήμα του και στο πάχος της θερμομόνωσης. Το τραπεζοειδή έχει 5cm θερμομόνωση. Λόγω του μικρού βάρους και μορφής του πάνελ οροφής, απαιτείται μικρό κόστος υλικών στήριξης (τεγίδες), ελάχιστος χρόνος τοποθέτησης και γενικά ελαφρότερη και αντισεισμική κατασκευή.