Τοποθέτηση Πάνελ Οροφής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(28 ψήφοι)

Ακολουθώντας τη νέα τάση της εποχής, έχουμε κατασκευάσει χιλιάδες μέτρα κεραμοσκεπών με θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης (πανελ οροφής).

τοποθέτηση πάνελ με ενσωματωμένο ραμποτέ φυσικής ξυλείας Petsas.gr0006Τα Πάνελ Οροφής αποτελούν την ιδανικότερη λύση για την κάλυψη των επιφανειών ενός κτιρίου ή μίας κατοικίας. Αποτελεί άριστο θερμομονωτικό υλικό, που σε σχέση με τα συμβατικά υλικά παρουσιάζει ασύγκριτα αποτελέσματα:

Τα πανελ οροφής προσφέρουν:

 1. Εξαιρετική θερμομόνωση, η οποία οδηγεί στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου.

 2. Άμεση τοποθέτηση και κάλυψη των επιφανειών σε ελάχιστο χρόνο. Λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού των πάνελ, επιτυγχάνεται γρήγορη συναρμογή τόσο των πλαϊνών, όσο και των πανελ οροφής.

 3. Εφαρμογή σε πολύ μικρές κλίσεις από 8% και πάνω.

 4. Ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται, δίνει και μικρό κόστος εργασιών, προσδίδοντας μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

 5. Χαμηλό κόστος του πάνελ σε σχέση με τα συμβατικά υλικά.

 6. Ασύγκριτη αντοχή στις μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασιών, ιδιαίτερα στις χαμηλές θερμοκρασίες.

 7. Μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό και την τοποθέτηση.

 8. Ελάχιστο βάρος σε σχέση με το παραδοσιακό κεραμίδι.

Τα πάνελ πολυουρεθάνης αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα, γαλβανισμένα και προβαμμένα μεταλλικά ελάσματα με τον πυρήνα να κατασκευάζεται από σκληρό αφρό διογκωμένης πολυουρεθάνης, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται οι θερμομονωτικές τους ικανότητες. Ανάλογα με τη χρήση τους παράγονται σε διάφορες μορφές.

Πάνελ Πολυουρεθάνης Κεραμίδι

Χρησιμοποιείται για επικαλύψεις οροφών. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του κλασσικού ρωμαϊκού κεραμιδιού της κεραμοποιίας, χωρίς όμως τα μειονεκτήματά του.

Πάνελ Πολυουρεθάνης Τραπεζοειδούς μορφής

Το εξωτερικό έλασμα είναι τραπεζοειδούς μορφής, ενώ το εσωτερικό είναι ελαφρά διαμορφωμένο. Χρησιμοποιούνται κυρίως για επικαλύψεις οροφών.

Πάνελ Πολυουρεθάνης Πλαγιοκάλυψης

Χρησιμοποιούνται για την επένδυση των εξωτερικών όψεων, αλλά και για χωρίσματα εσωτερικών χώρων.

 

Petsas.gr - Η εταιρία κατασκευής στέγης με Πάνελ Οροφής που εγγυάται για το αποτέλεσμα. 

Διαβάστηκε 27387 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 11:54

Είδη Κεραμιδιών


img1

Γαλλικά κεραμίδια

Το Γαλλικό είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο για περιοχές με μεγάλο υψόμετρο καθώς το σχήμα του,οι δυο πλατειές αυλακώσεις, βοηθάει περισσότερο στην απομάκρυνση του χιονιού. Προσδίδουν εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τύπος κεραμιδιού.

img1

Ρωμαϊκά κεραμίδια

Το Ρωμαϊκό κεραμίδι μοιάζει αρκετά στο βυζαντινό και είναι κυρίαρχος τύπος στις Ελληνικές στέγες. Λειτουργικό και εύκολο στην τοποθέτηση, συνδυάζει άψογη αισθητική με μία εξαιρετική ικανότητα αποχέτευσης των όμβριων υδάτων.

img1

Βυζαντινά κεραμίδια

Τα βυζαντινά κεραμίδια διατηρούν μια κλασσική αλλά επίκαιρη και διαχρονική εμφάνιση, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή σε περιοχές που διατηρούν ένα παραδοσιακό στυλ. Είναι ιδανικά για ειδικές κατασκευές (π.χ. τρούλοι εκκλησιών) και για μέρη με μεγάλη κλίση.

img1

Τσιμεντοκεράμιδα

Κατασκευάζονται από φυσικές πρώτες ύλες, τα χρώματά τους είναι οικολογικά, δεν αλλοιώνεται, δεν απορροφούν την υγρασία και είναι ανθεκτικά στον πάγο και στις μεταβολές της θερμοκρασίας (-50 C).

img1

Πάνελ σε μορφή κεραμιδιού

Έχουν ενσωματωμένη θερμομόνωση πάχους 8cm και προσφέρουν μια απόλυτα οικολογική οροφή, σε αντίθεση με το παλιό ελενίτ που έχει αποδειχθεί άκρως επικίνδυνο και καρκινογόνο. Αποτελεί ιδανική λύση σε ανακατασκευές κτιρίων ιδικά παλαιών, που δεν έχουν την δυνατότητα για μεγάλο βάρος. Έχουν εφαρμογή σε πολύ μικρές κλίσεις.

img1

Πάνελ τραπεζοειδή

Προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με το πάνελ σε μορφή κεραμιδιού, με τη διαφορά στο σχήμα του και στο πάχος της θερμομόνωσης. Το τραπεζοειδή έχει 5cm θερμομόνωση. Λόγω του μικρού βάρους και μορφής του πάνελ οροφής, απαιτείται μικρό κόστος υλικών στήριξης (τεγίδες), ελάχιστος χρόνος τοποθέτησης και γενικά ελαφρότερη και αντισεισμική κατασκευή.