Αναπαλαίωση Στέγης-Petsas.gr-Λούτσα

Αναπαλαίωση στέγης στην Λούτσα. Ξηλώθηκαν τα ελλενίτ. Στην συνέχεια για λόγους στατικής ενίσχυσης, έγινε υποστύλωση στους χώρους της κατοικίας με μεταλλικά στοιχεία, τα οποία εδράζονται σε πέδιλα από οπλισμένο σκυρόδεμα. Τέλος τοποθετήθηκαν πάνελ κεραμίδι με ενσωματωμένο ραμποτέ φυσικής ξυλείας και εμφανή δοκάρια. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Χάρη στην εμπειρία μας, σε όλα τα στάδια αναπαλαίωσης μιας κεραμοσκεπής, έχουμε ελαχιστοποιήσει το χρόνο παράδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για μια κατοικήσιμη στέγη. Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς μας από αναπαλαιώσεις κεραμοσκεπών, με πλούσιο και λεπτομερή φωτογραφικό υλικό, για να μας γνωρίσετε καλύτερα.

Κανένα δομικό υλικό δεν μπορεί να συγκριθεί με την ζεστασιά και την αρμονία που δίνει το ξύλο, είτε χρησιμοποιείται σαν κούφωμα, είτε σε στέγες και πατώματα. Είναι ένα ζωντανό υλικό, το οποίο χρειάζεται αγάπη και μεράκι. Το ξύλο όταν το χειριστούν τα κατάλληλα χέρια και εργαλεία γίνετε έργο τέχνης.

Αυτά ακριβώς είναι τα στοιχεία πάνω στα οποία έχει θεμελιωθεί η εταιρία μας. Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς μας σε κεραμοσκεπές, με πλούσιο και λεπτομερή φωτογραφικό υλικό, για να μας γνωρίσετε καλύτερα.

Η φαντασία σας να γίνεται πράξη και το όνειρό σας πραγματικότητα!!!