Κατασκευή Ξύλινης στέγης

31

Με 40χρονια εμπειρία σε όλα τα στάδια κατασκευής μιας ξύλινης στέγης, εγγυόμαστε 100% για το κάθε έργο μας και σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για μια ζωή. Με τα κατάλληλα υλικά και μέτρα προστασίας που απαιτούνται, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιλέγοντας το συνεργείο μας εξασφαλίζετε ότι:

Οι συνθήκες διαβίωσης θα μείνουν ανεπηρέαστες στο κτίριό σας,

Χωρίς προβλήματα υγρασίας, που μπορούν να προκαλέσουν τη καταστροφή σοφάδων, ξύλινων πατωμάτων, πλακάκια τοίχων.

Δε θα πληρώσετε 2 φορές για τη στέγη που μόλις φτιάξατε και έχει προβλήματα.

Η στέγη που θα σας παραδώσουμε θα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης με αιώνια αντοχή

Τι πρέπει να προσέξετε για μία ξύλινη στέγη που θα διαρκέσει στο χρόνο;

Μία από τις πιο σημαντικές εργασίες που αφορούν την κατασκευή μίας ξύλινης στέγης είναι η στεγάνωση της. Αυτό επιτυγχάνεται με τη τοποθέτηση της αναπνέουσας στεγανωτικής μεμβράνης.

Έτσι εξασφαλίζουμε ότι δεν θα περάσει υγρασία στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουμε την αναπνοή της ξύλινης στέγης.

Και φυσικά η καλύτερη εγγύηση είναι η επιλογή του συνεργείου μας.

kataskeyh-ksylinhs-steghs2cΥλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ξύλινων στεγών

Για την κατασκευή ξύλινης στέγης χρησιμοποιούνται συνήθως μαλακά ξύλα με σκληρότερο πυρήνα όπως είναι το πεύκο, το έλατο κ.α. Τα ξύλα αυτά επεξεργάζονται με ειδικό τρόπο (εμποτίζονται με ειδικά φάρμακα ώστε να αντέχουν αιώνια και να μη προσβάλλονται από έντομα όπως το σαράκι).

Η συγκολλητή (σύνθετη) ξυλεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλα ανοίγματα μιας στέγης, αλλά και σε διάφορες ειδικές κατασκευές, όπως για παράδειγμα τοξοειδή δοκάρια μεγάλων διαστάσεων. Η πρώτη ύλη της σύνθετης ξυλείας είναι κομμάτια ξύλου σε τυποποιημένη διάσταση, που αφού υποστούν ειδική επεξεργασία ξήρανσης συγκολλoύνται σχηματίζοντας συμπαγείς μορφές ξύλου σε ποικιλία διαστάσεων, παρουσιάζοντας ενιαία δομή και αντοχή- στοιχεία που τα κάνουν μοναδικά για ευρεία χρήση στις ξύλινες στέγες.

Ξύλο: ένα ιδιαίτερο υλικό για κατασκευές

Το ξύλο είναι ένα ευπαθές υλικό και θα πρέπει να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία του. 

Είναι ένα ζωντανό υλικό, το οποίο χρειάζεται αγάπη και μεράκι. Το ξύλο όταν το χειριστούν τα κατάλληλα χέρια και εργαλεία μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό έργο τέχνης με αιώνια αντοχή.

Κεντρικό Μενού

Follow Us

Video Εργασιών

Powered Supported and Hosted by