Επισκευή-Αντικατάσταση Θερμομόνωσης Στέγης

Στην περίπτωση που δεν είναι κατάλληλα μονωμένη η στέγη σας ή επιθυμείτε να την ανακαινίσετε γιατί η θερμομονωτική στρώση είναι λεπτή, η αντικατάσταση της είναι υποχρεωτική.

Η στέγη μπορεί να ανακαινιστεί, αντικαθιστώντας πλήρως την υπάρχουσα θερμομόνωση, εσωτερικά ή εξωτερικά.

Είναι εύκολο να γίνει αντιληπτή η έλλειψη θερμομόνωσης από το πρώτο κιόλας χειμώνα ή καλοκαίρι, δηλαδή ζεστό καλοκαίρι, κρύος χειμώνας.

Στη περίπτωση που δεν είναι σωστά μονωμένη η στέγη σας, θα πρέπει να αφαιρέσουμε κεραμίδια, επιτεγίδες, τεγίδες, μεμβράνη, θερμομόνωση και να τοποθετηθεί το ανάλογο πάχος που έχουμε επιλέξει. Η ιδανική θερμομόνωση είναι 8 εκατοστά.

Μια στρώση πάχους 5 εκατοστών  μπαίνει στις επιτεγίδες, πάνω από αυτή μπαίνει η μεμβράνη κεραμοσκεπών και μια 3 εκατοστών ανάμεσα στις τεγίδες, πάνω στις οποίες θα τοποθετηθούν τα κεραμίδια. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται τέλειος και συνεχής αερισμός κατά μήκος όλης της επιφάνειας και παράλληλα επιτυγχάνεται η σωστή θερμική απόδοση της στέγης.

Εάν είναι σωστά μονωμένη η στέγη σας και απλά επιθυμείτε να την ενισχύσετε, δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί και είναι προτιμότερο η εκτέλεση των εργασιών να πραγματοποιηθεί από το εσωτερικό. Η θερμομόνωση τοποθετείται στο ταβάνι και ή θα την στηρίξουμε με γυψοσανίδα ή με ραμποτέ.

Η αποτελεσματικότερη θερμομόνωση στέγης, ειδικά στις ξύλινες στέγες, μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση εξηλασμένης ή διογκωμένης πολυστερίνης, τύπου Fibran, Dow κ.α.

Για αυτό λοιπόν αν ψάχνετε να τοποθετήσετε θερμομόνωση στη στέγη σας, αξιόπιστα και οικονομικά η πιο κατάλληλη επιλογή είναι σίγουρα το συνεργείο μας.

Petsas.gr – Η εταιρία που και στην θερμομόνωση στέγης εγγυάται για το αποτέλεσμα.

Κεντρικό Μενού

Follow Us

Powered Supported and Hosted by