Τοποθέτηση Παραθύρου Στέγης - Φεγγίτη

Κεραμοσκεπές Petsas.gr104Αναλαμβάνουμε την υπεύθυνη και απόλυτα στεγανή τοποθέτηση κάθε είδους παραθύρου-φεγγίτη στέγης ακόμα και σε ήδη έτοιμες στέγες. Πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς, μέσα σε λίγες ώρες θα έχετε φώς στο σπίτι σας.

Το παράθυρο στέγης, είναι ιδανικό για τον φωτισμό και αερισμό μιας στέγης. Είναι φτιαγμένα με ανθεκτικά υλικά στον χρόνο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η κατασκευή τους είναι από πρώτης ποιότητας ξύλο και αλουμίνιο με διπλής υάλωσης κρύσταλλο για αυξημένη αντιχαλαζιακή προστασία. Επίσης μπορεί να τοποθετηθεί στορ σκίασης ή κουνουπιέρας στο παράθυρο, αλλά και να δουλεύει με τηλεχειρισμό, επιτρέποντας άνεση και λειτουργικότητα σε δυσπρόσιτα σημεία.

Οι φεγγίτες από την άλλη πλευρά, δεν προορίζονται για κατοικήσιμους χώρους, για αυτό το λόγο δεν είναι το ίδιο πολύπλοκοι με τα παράθυρα στέγης και είναι αρκετά πιο φτηνοί.

Οι φεγγίτες δεν παίρνουν κανένα παρελκόμενο και μπορούν να μείνουν ανοικτοί σε 1-2 θέσεις, για τον αερισμό του χώρου.

Δουλεύουν με τηλεχειρισμό κι επιτρέπουν άνεση αλλά και λειτουργικότητα σε δυσπρόσιτα σημεία.

Σωστή τοποθέτηση κάθε παραθύρου στέγης – φεγγίτη, αυτόματα σημαίνει και απόλυτη στεγανότητα, γι΄ αυτό εμπιστευτείται τους ειδικούς – εμπιστευτείτε τις κεραμοσκεπές Πέτσας Παναγιώτης.

Κεντρικό Μενού

Follow Us

Powered Supported and Hosted by