Πέτσας Κεραμοσκεπές

Επισκευή-Αντικατάσταση Θερμομόνωσης Στέγης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(17 ψήφοι)

Στην περίπτωση που δεν είναι κατάλληλα μονωμένη η στέγη σας ή επιθυμείτε να την ανακαινίσετε γιατί η θερμομονωτική στρώση είναι λεπτή, η αντικατάσταση της είναι υποχρεωτική.

Η στέγη μπορεί να ανακαινιστεί, αντικαθιστώντας πλήρως την υπάρχουσα θερμομόνωση, εσωτερικά ή εξωτερικά.

Είναι εύκολο να γίνει αντιληπτή η έλλειψη θερμομόνωσης από το πρώτο κιόλας χειμώνα ή καλοκαίρι, δηλαδή ζεστό καλοκαίρι, κρύος χειμώνας.

Στη περίπτωση που δεν είναι σωστά μονωμένη η στέγη σας, θα πρέπει να αφαιρέσουμε κεραμίδια, επιτεγίδες, τεγίδες, μεμβράνη, θερμομόνωση και να τοποθετηθεί το ανάλογο πάχος που έχουμε επιλέξει. Η ιδανική θερμομόνωση είναι 8 εκατοστά.

Μια στρώση πάχους 5 εκατοστών  μπαίνει στις επιτεγίδες, πάνω από αυτή μπαίνει η μεμβράνη κεραμοσκεπών και μια 3 εκατοστών ανάμεσα στις τεγίδες, πάνω στις οποίες θα τοποθετηθούν τα κεραμίδια. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται τέλειος και συνεχής αερισμός κατά μήκος όλης της επιφάνειας και παράλληλα επιτυγχάνεται η σωστή θερμική απόδοση της στέγης.

Εάν είναι σωστά μονωμένη η στέγη σας και απλά επιθυμείτε να την ενισχύσετε, δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί και είναι προτιμότερο η εκτέλεση των εργασιών να πραγματοποιηθεί από το εσωτερικό. Η θερμομόνωση τοποθετείται στο ταβάνι και ή θα την στηρίξουμε με γυψοσανίδα ή με ραμποτέ.

Η αποτελεσματικότερη θερμομόνωση στέγης, ειδικά στις ξύλινες στέγες, μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση εξηλασμένης ή διογκωμένης πολυστερίνης, τύπου Fibran, Dow κ.α.

Για αυτό λοιπόν αν ψάχνετε να τοποθετήσετε θερμομόνωση στη στέγη σας, αξιόπιστα και οικονομικά η πιο κατάλληλη επιλογή είναι σίγουρα το συνεργείο μας.

Petsas.gr - Η εταιρία που και στην θερμομόνωση στέγης εγγυάται για το αποτέλεσμα.

 

Διαβάστηκε 7527 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 17:07

Κεραμοσκεπές Petsas.gr

Κεραμοσκεπές, Πέργκολες, Ξύλινες στέγες, Αναπαλαιώσεις στεγών, συντήρηση στεγών, Σοφίτες, Ψευδοροφές, Ξύλινα Πατώματα, Επενδύσεις Ξύλινου Δαπέδου (deck) για Πισίνες...

 

... ότι και αν θέλετε στο Petsas.gr μπορούμε να το κάνουμε γρήγορα, φθηνά και οικονομικά!!!

 

 

 

Δωρεάν εκτίμηση εργασιών στον χώρο σας

 

25% έκπτωση εργασιών

 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας ανάγκη. 

H πολυετή μας εμπειρία στο χώρο είναι η καλύτερη απόδειξη ότι μπορούμε να κάνουμε κάθε κατασκευή που ονειρεύεστε... πραγματικότητα!
 
 
 

Tηλέφωνα: 

6977688778

6976603055

2102482500

Πίσω στην Κορυφή