Κατασκευή Ξύλινης στέγης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(102 ψήφοι)

31

Με 40χρονια εμπειρία σε όλα τα στάδια κατασκευής μιας ξύλινης στέγης, εγγυόμαστε 100% για το κάθε έργο μας και σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για μια ζωή. Με τα κατάλληλα υλικά και μέτρα προστασίας που απαιτούνται, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιλέγοντας το συνεργείο μας εξασφαλίζετε ότι:

Οι συνθήκες διαβίωσης θα μείνουν ανεπηρέαστες στο κτίριό σας,

Χωρίς προβλήματα υγρασίας, που μπορούν να προκαλέσουν τη καταστροφή σοφάδων, ξύλινων πατωμάτων, πλακάκια τοίχων.

Δε θα πληρώσετε 2 φορές για τη στέγη που μόλις φτιάξατε και έχει προβλήματα.

Η στέγη που θα σας παραδώσουμε θα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης με αιώνια αντοχή

Τι πρέπει να προσέξετε για μία ξύλινη στέγη που θα διαρκέσει στο χρόνο;

Μία από τις πιο σημαντικές εργασίες που αφορούν την κατασκευή μίας ξύλινης στέγης είναι η στεγάνωση της. Αυτό επιτυγχάνεται με τη τοποθέτηση της αναπνέουσας στεγανωτικής μεμβράνης.

Έτσι εξασφαλίζουμε ότι δεν θα περάσει υγρασία στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουμε την αναπνοή της ξύλινης στέγης.

Και φυσικά η καλύτερη εγγύηση είναι η επιλογή του συνεργείου μας.

kataskeyh-ksylinhs-steghs2cΥλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ξύλινων στεγών

Για την κατασκευή ξύλινης στέγης χρησιμοποιούνται συνήθως μαλακά ξύλα με σκληρότερο πυρήνα όπως είναι το πεύκο, το έλατο κ.α. Τα ξύλα αυτά επεξεργάζονται με ειδικό τρόπο (εμποτίζονται με ειδικά φάρμακα ώστε να αντέχουν αιώνια και να μη προσβάλλονται από έντομα όπως το σαράκι).

Η συγκολλητή (σύνθετη) ξυλεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλα ανοίγματα μιας στέγης, αλλά και σε διάφορες ειδικές κατασκευές, όπως για παράδειγμα τοξοειδή δοκάρια μεγάλων διαστάσεων. Η πρώτη ύλη της σύνθετης ξυλείας είναι κομμάτια ξύλου σε τυποποιημένη διάσταση, που αφού υποστούν ειδική επεξεργασία ξήρανσης συγκολλoύνται σχηματίζοντας συμπαγείς μορφές ξύλου σε ποικιλία διαστάσεων, παρουσιάζοντας ενιαία δομή και αντοχή- στοιχεία που τα κάνουν μοναδικά για ευρεία χρήση στις ξύλινες στέγες.

Ξύλο: ένα ιδιαίτερο υλικό για κατασκευές

Το ξύλο είναι ένα ευπαθές υλικό και θα πρέπει να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία του. 

Είναι ένα ζωντανό υλικό, το οποίο χρειάζεται αγάπη και μεράκι. Το ξύλο όταν το χειριστούν τα κατάλληλα χέρια και εργαλεία μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό έργο τέχνης με αιώνια αντοχή.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε δείγματα της δουλειάς μας

 

Petsas.gr - Η εταιρία κατασκευής Ξύλινης Στέγης που εγγυάται για το αποτέλεσμα.

Διαβάστηκε 77127 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαϊ 2018 17:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κατασκευή Πέργκολας Αναπαλαίωση Στέγης »

Είδη Κεραμιδιών


img1

Γαλλικά κεραμίδια

Το Γαλλικό είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο για περιοχές με μεγάλο υψόμετρο καθώς το σχήμα του,οι δυο πλατειές αυλακώσεις, βοηθάει περισσότερο στην απομάκρυνση του χιονιού. Προσδίδουν εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τύπος κεραμιδιού.

img1

Ρωμαϊκά κεραμίδια

Το Ρωμαϊκό κεραμίδι μοιάζει αρκετά στο βυζαντινό και είναι κυρίαρχος τύπος στις Ελληνικές στέγες. Λειτουργικό και εύκολο στην τοποθέτηση, συνδυάζει άψογη αισθητική με μία εξαιρετική ικανότητα αποχέτευσης των όμβριων υδάτων.

img1

Βυζαντινά κεραμίδια

Τα βυζαντινά κεραμίδια διατηρούν μια κλασσική αλλά επίκαιρη και διαχρονική εμφάνιση, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή σε περιοχές που διατηρούν ένα παραδοσιακό στυλ. Είναι ιδανικά για ειδικές κατασκευές (π.χ. τρούλοι εκκλησιών) και για μέρη με μεγάλη κλίση.

img1

Τσιμεντοκεράμιδα

Κατασκευάζονται από φυσικές πρώτες ύλες, τα χρώματά τους είναι οικολογικά, δεν αλλοιώνεται, δεν απορροφούν την υγρασία και είναι ανθεκτικά στον πάγο και στις μεταβολές της θερμοκρασίας (-50 C).

img1

Πάνελ σε μορφή κεραμιδιού

Έχουν ενσωματωμένη θερμομόνωση πάχους 8cm και προσφέρουν μια απόλυτα οικολογική οροφή, σε αντίθεση με το παλιό ελενίτ που έχει αποδειχθεί άκρως επικίνδυνο και καρκινογόνο. Αποτελεί ιδανική λύση σε ανακατασκευές κτιρίων ιδικά παλαιών, που δεν έχουν την δυνατότητα για μεγάλο βάρος. Έχουν εφαρμογή σε πολύ μικρές κλίσεις.

img1

Πάνελ τραπεζοειδή

Προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με το πάνελ σε μορφή κεραμιδιού, με τη διαφορά στο σχήμα του και στο πάχος της θερμομόνωσης. Το τραπεζοειδή έχει 5cm θερμομόνωση. Λόγω του μικρού βάρους και μορφής του πάνελ οροφής, απαιτείται μικρό κόστος υλικών στήριξης (τεγίδες), ελάχιστος χρόνος τοποθέτησης και γενικά ελαφρότερη και αντισεισμική κατασκευή.