Κατασκευή Πέργκολας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(108 ψήφοι)

kataskeyh-ksylinhs-pergkolas

Με 40 χρόνια στο χώρο, κατασκευάζουμε πέργκολες υψηλής αισθητικής και ποιότητας, σε ασυναγώνιστες τιμές και στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Η ξυλεία που χρησιμοποιούμε είναι Σουιδική, Ιρόκο (προέρχεται από τη Νιγηρία), Σύνθετη, Pich pine (πιτς πάιν) και Όρεγκον, σε όλες τις διαστάσεις και διατομές. Τα ξύλα που θα επιλέξετε βάφονται σε όποια απόχρωση επιθυμείτε.

Η εφαρμογή τους μπορεί να γίνει σε δώματα, αλλά και ακάλυπτους ή και υπαίθριους χώρους.

Το κόστος κατασκευής μιας ξύλινης πέργκολας εξαρτάται από το:

  • Είδος της ξυλείας που θα επιλέξετε.
  • Αν θα είναι μόνο η ξυλοκατασκευή (τα ψαλίδια) πάνω στην οποία τοποθετείται καραβόπανο ή τέντα.
  • Αν θα έχει κεραμίδια η ξύλινη πέργκολα.

Σε τι εξυπηρετεί μία πέργκολα;

Πέργκολες-Βεράντες Petsas.gr086Η ξύλινη πέργκολα μπορεί να κατασκευαστεί σε πάρα πολλά διαφορετικά είδη χώρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσφέρει:

  • Σημείο επικοινωνίας και χαλάρωσης, για την οικογένεια και τους φίλους σας,
  • Αρχιτεκτονική ομορφιά στον χώρο σας,
  • Υποστήριξη για τα φυτά,
  • Σκιά από τον ήλιο και τη βροχή στο σπίτι σας

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε δείγματα της δουλειάς μας

 

Petsas.gr - Η εταιρία κατασκευής Πέργκολας που εγγυάται για το αποτέλεσμα. 

 

Διαβάστηκε 137735 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαϊ 2018 17:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κατασκευή Σοφίτας Κατασκευή Ξύλινης στέγης »

Είδη Κεραμιδιών


img1

Γαλλικά κεραμίδια

Το Γαλλικό είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο για περιοχές με μεγάλο υψόμετρο καθώς το σχήμα του,οι δυο πλατειές αυλακώσεις, βοηθάει περισσότερο στην απομάκρυνση του χιονιού. Προσδίδουν εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τύπος κεραμιδιού.

img1

Ρωμαϊκά κεραμίδια

Το Ρωμαϊκό κεραμίδι μοιάζει αρκετά στο βυζαντινό και είναι κυρίαρχος τύπος στις Ελληνικές στέγες. Λειτουργικό και εύκολο στην τοποθέτηση, συνδυάζει άψογη αισθητική με μία εξαιρετική ικανότητα αποχέτευσης των όμβριων υδάτων.

img1

Βυζαντινά κεραμίδια

Τα βυζαντινά κεραμίδια διατηρούν μια κλασσική αλλά επίκαιρη και διαχρονική εμφάνιση, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή σε περιοχές που διατηρούν ένα παραδοσιακό στυλ. Είναι ιδανικά για ειδικές κατασκευές (π.χ. τρούλοι εκκλησιών) και για μέρη με μεγάλη κλίση.

img1

Τσιμεντοκεράμιδα

Κατασκευάζονται από φυσικές πρώτες ύλες, τα χρώματά τους είναι οικολογικά, δεν αλλοιώνεται, δεν απορροφούν την υγρασία και είναι ανθεκτικά στον πάγο και στις μεταβολές της θερμοκρασίας (-50 C).

img1

Πάνελ σε μορφή κεραμιδιού

Έχουν ενσωματωμένη θερμομόνωση πάχους 8cm και προσφέρουν μια απόλυτα οικολογική οροφή, σε αντίθεση με το παλιό ελενίτ που έχει αποδειχθεί άκρως επικίνδυνο και καρκινογόνο. Αποτελεί ιδανική λύση σε ανακατασκευές κτιρίων ιδικά παλαιών, που δεν έχουν την δυνατότητα για μεγάλο βάρος. Έχουν εφαρμογή σε πολύ μικρές κλίσεις.

img1

Πάνελ τραπεζοειδή

Προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με το πάνελ σε μορφή κεραμιδιού, με τη διαφορά στο σχήμα του και στο πάχος της θερμομόνωσης. Το τραπεζοειδή έχει 5cm θερμομόνωση. Λόγω του μικρού βάρους και μορφής του πάνελ οροφής, απαιτείται μικρό κόστος υλικών στήριξης (τεγίδες), ελάχιστος χρόνος τοποθέτησης και γενικά ελαφρότερη και αντισεισμική κατασκευή.