Πέτσας Κεραμοσκεπές

Θερμομόνωση Στέγης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(24 ψήφοι)

 

Η αποτελεσματικότερη θερμομόνωση στέγης, ειδικά στις ξύλινες στέγες, μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση εξηλασμένης ή διογκωμένης πολυστερίνης, τύπου Fibran, Dow κ.α.

Είναι ένα ανθεκτικό στο χρόνο υλικό, που δε σαπίζει και δεν αποσυντίθεται, χαρίζοντας απόλυτη θερμομόνωση στη στέγη σας.

Πως γίνεται η θερμομόνωση στέγης σε μια ξύλινη στέγη;

Η θερμομόνωση σε μια ξύλινη στέγη τοποθετείται ανάμεσα στις τεγίδες και τα δοκάρια εξαλείφοντας έτσι την αποφυγή σχηματισμού θερμογεφυρών.

Πως γίνεται η θερμομόνωση στέγης σε στέγη με κεκλιμένο μπετόν;

Σε αυτή τη περίπτωση τοποθετούμε πρώτα καδρόνια διατομής 5cm*7cm ανά 60cm, κάθετα στη στέγη, έτσι ώστε να αλφαδιαστεί η επιφάνεια της και στη συνέχεια ανάμεσα σε αυτά τα κενά μπαίνει η θερμομόνωση.

Πως γίνεται η θερμομόνωση στέγης σε μια ήδη κατοικήσιμη στέγη;

Στη μια περίπτωση μπορεί να γίνει εξωτερικά και θα χρειαστεί να ξηλωθεί η ήδη υπάρχουσα στέγη, έτσι ώστε να ακολουθήσουμε την ανάλογη διαδικασία. Αν γίνει εσωτερικά θα μπει ανάμεσα στα ψαλίδια της στέγης σας και θα τοποθετηθεί ψευδοροφή στα διάκενα. Είναι φθηνότερη και πιο αποτελεσματική αυτή η διαδικασία.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, η ιδανική θερμομόνωση, επιτυγχάνεται με τη προσθήκη δυο στρώσεων θερμομόνωσης, μια κάθετη στα δοκάρια και μια οριζόντια σε αυτά, για την αποφυγή σχηματισμού θερμογεφυρών. Αυτή η λύση είναι κατάλληλη τόσο για τα νέα κτίρια, όσο και για ανακαινίσεις ή αναπαλαιώσεις σε υφιστάμενες στέγες, σοφίτες.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η τοποθέτηση κάτω από τα κεραμίδια, αδιάβροχης αλλά αναπνέουσας μεμβράνης κεραμοσκεπών. Ο εξαερισμός της στέγης, συνιστάται προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή συμπύκνωση υδρατμών κάτω από τα κεραμίδια, κάτι που θα επηρέαζε αρνητικά την αντοχή της στέγης σας.

Για αυτό λοιπόν αν ψάχνετε να τοποθετήσετε θερμομόνωση στη στέγη σας, αξιόπιστα και οικονομικά η πιο κατάλληλη επιλογή είναι σίγουρα το συνεργείο μας.

Petsas.gr - Η εταιρία που και στην θερμομόνωση στέγης εγγυάται για το αποτέλεσμα.

Θερμομώνοση Ξύλινης στέγης. Η ειδικότητά μας

 

Διαβάστηκε 5283 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 20:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ειδικές Κατασκευές

Κεραμοσκεπές Petsas.gr

Κεραμοσκεπές, Πέργκολες, Ξύλινες στέγες, Αναπαλαιώσεις στεγών, συντήρηση στεγών, Σοφίτες, Ψευδοροφές, Ξύλινα Πατώματα, Επενδύσεις Ξύλινου Δαπέδου (deck) για Πισίνες...

 

... ότι και αν θέλετε στο Petsas.gr μπορούμε να το κάνουμε γρήγορα, φθηνά και οικονομικά!!!

 

 

 

Δωρεάν εκτίμηση εργασιών στον χώρο σας

 

25% έκπτωση εργασιών

 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας ανάγκη. 

H πολυετή μας εμπειρία στο χώρο είναι η καλύτερη απόδειξη ότι μπορούμε να κάνουμε κάθε κατασκευή που ονειρεύεστε... πραγματικότητα!
 
 
 

Tηλέφωνα: 

6977688778

6976603055

2102482500

Πίσω στην Κορυφή