Πέτσας Κεραμοσκεπές

Ειδικές Κατασκευές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(39 ψήφοι)

Σε εμάς θα βρείτε πέρα από τις στέγες και Ειδικές Ξύλινες Κατασκευές για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακά - σχολικά συγκροτήματα. Ξύλινα κιόσκια κάδων απορριμμάτων, επένδυση σκάλας με ξύλινο πάτωμα, ξύλινα πατάρια, ξύλινα καφασωτά και φράχτες κατάλληλα για χωρίσματα εξωτερικών χώρων.

Κανένα δομικό υλικό δεν μπορεί να συγκριθεί με την ζεστασιά και την αρμονία που δίνει το ξύλο, είτε χρησιμοποιείται σαν κούφωμα, είτε σε στέγες και πατώματα. Είναι ένα ζωντανό υλικό, το οποίο χρειάζεται αγάπη και μεράκι. Το ξύλο όταν το χειριστούν τα κατάλληλα χέρια και εργαλεία γίνετε έργο τέχνης.

Με βάση τη παραπάνω φιλοσοφία, η εταιρία μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελατειακού της κύκλου και σχεδιάζει και κατασκευάζει με βάση το ξύλο, ειδικές ξύλινες κατασκευές. 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε δείγματα της δουλειάς μας

Διαβάστηκε 6654 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 10:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αναπαλαίωση Στέγης Θερμομόνωση Στέγης »

Κεραμοσκεπές Petsas.gr

Κεραμοσκεπές, Πέργκολες, Ξύλινες στέγες, Αναπαλαιώσεις στεγών, συντήρηση στεγών, Σοφίτες, Ψευδοροφές, Ξύλινα Πατώματα, Επενδύσεις Ξύλινου Δαπέδου (deck) για Πισίνες...

 

... ότι και αν θέλετε στο Petsas.gr μπορούμε να το κάνουμε γρήγορα, φθηνά και οικονομικά!!!

 

 

 

Δωρεάν εκτίμηση εργασιών στον χώρο σας

 

25% έκπτωση εργασιών

 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας ανάγκη. 

H πολυετή μας εμπειρία στο χώρο είναι η καλύτερη απόδειξη ότι μπορούμε να κάνουμε κάθε κατασκευή που ονειρεύεστε... πραγματικότητα!
 
 
 

Tηλέφωνα: 

6977688778

6976603055

2102482500

Πίσω στην Κορυφή